×

COVID-19: Погледајте најновије информације у вези COVID-19.

Јесен у шуми, у граду, на салашу...

На листи најпосећенијих туристичких дестинација ни овог лета није било значајних промена. Домаћи туристи углавном су бирали: Врњачку Бању, Златибор, Копаоник, Сокобању, Врдник. Да бисте наставили да уживате у лепотама Србије, није потребно да чекате зиму или наредно лето. Јесен је прилика да представимо дестинације у којима сезона траје целе године.

Једна од њих је Фрушка Гора. Идеално место за рекреацију и одмор за све генерације током читаве године. Богата и нетакнута природа, прелеп видиковац, тишина и удаљеност од градске гужве представљају омиљену дестинацију пре свега Војвођана.

Ако нисте расположени за предугу тишину, чека вас Нови Сад. У свако доба овај град ће вас срдачно угостити, забавити, много чему корисном научити.

Прави војвођански дух осетићете на неком од бројних салаша у околини Новог Сада. Уз лагане ноте, чувене војвођанске специјалитете и старински амбијент – осетићете дашак села у овом крају.

Традиционално гостопримљиви, безгранично вољни да вам представе своје потенцијале, и покажу зашто се на бројним светским ранг листама налазе међу најпожељнијим дестинацијама. Ако им допустите, увериће вас и да је јесен право време за одмор.

Будите информисани

Пријавите се

Билтен Туристичке организације Србије