×

COVID-19: Погледајте најновије информације у вези COVID-19.

Туристички цвет

Најзначајнија награда у области домаћег туризма ове године поново ће бити додељена. Туристички цвет, традиционално се додељује појединцима и правним лицима за значајна остварења у подизању квалитета туристичких услуга, као и за допринос развоју, унапређењу и промоцији туризма.

Ове године та награда имаће посебну тежину јер је у времену пандемије опстанак био изазов, а постизање изванредних резултата право умеће. Стога ће стручни жири имати у виду достигнућа и иновације које су и у времену пандемије омогућиле да одређене дестинације, програми и локалитети ипак остану доступни туристима.

Туристичка организација Србије током октобра упутила је позив за подношење пријава, а рок је месец дана. Очекујемо да и ове године изаберемо најангажованију туристичку организацију, манифестацију. Агенцију која је упркос отежаним околностима успела да лепоте наше земље представи страним туристима на најбољи начин. Посебна категорија су угоститељски објекти и њихова услуга.

Туристичка организација Србије као званични носилац промоције туризма Републике Србије додељује ово највише признање у туризму.

Будите информисани

Пријавите се

Билтен Туристичке организације Србије