×

COVID-19: Погледајте најновије информације у вези COVID-19.

У оку блогера

У речи, слици, видео снимку. Али и преношењем личног доживљаја. Тако познати светски блогери оцењују дестинације које су у Србији обишли и са њима упознају своје пратиоце. Утицајни блогери Budget Traveller-a приказали су какви укуси прате најлепше туристичке дестинације у нашој земљи. Све то преточили су у кратак промотивни филм.

Упознали су и пробали најукуснију понуду простора између Суботице и Новог Пазара, а представљени су им и најлепши пејзажи, видиковци, као и понуда будуће престонице културе.

Све оно што једну земљу чини посебном и привлачном за туристе, публици у Русији представиће новинари тамошње телевизије у специјалној емисији Непутјовие заметки“. Дочараће дух Београда кроз призоре и приче о Београдској тврђави, Храму Светог Саве, Музеју Николе Тесле. Гледаоци ће видети и зашто би руски туристи требало да посете Златибор, Сремске Карловце, Нови Сад.

Ову емисију на Првом каналу руске националне телевизије верно прати публика од неколико стотина милиона људи не само у  Русији, већ и у Белорусији, Казахстану, Украјини.

Будите информисани

Пријавите се

Билтен Туристичке организације Србије